Länsi-Kotkan Sos.dem. Ty piti syyskokoustaan 19.11.

Kuva perhetapahtumasta

Länsi-Kotkan Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys ry piti sääntömääräisen syyskokouksensa torstaina 19.11. Kokouspaikkana oli Kumppanuustalo Viikarin Suvituuli-tila.

Kokous päätti toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta vuodelle 2021. Tulevan vuoden tärkeimpänä tapahtumana ovat kevään kuntavaalit, joihin yhdistyksen ehdokkaat ja aktiivit ovat jo tänä vuonna aloittaneet valmistautumisen.

Yhdistys teki esityksen kunnallisjärjestölle 5 ensimmäisestä kuntavaaliehdokkaasta. Ehdokkaiksi esitetään: Kuisma Minni, Lanki Vesa, Montonen Tiina, Rasanen Kirsi ja Virtanen Pekka.

Yhdistys päätti myös piirikokousedustajista ja muista valinnoista eri tahojen vuosikokouksiin. Lisäksi kokous päätti sääntömuutoksesta.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa vuonna 2021 Minni Kuisma ja varapuheenjohtajana Tiina Montonen. Johtokunnan jäseniksi valittiin Kirsi Rasanen, Jorma Korpela, Arto Nurminen, Seppo Ilmonen, Juha Pakarinen, Vesa Lanki, Timo Domander ja Elina Havukainen sekä varajäsenet Roosa Savolainen, Soili Häkkinen ja Maija-Liisa Kukkonen.

Yhdistyksen kuntavaaliehdokkaita ja aktiiveja voit tavata lauantaina 5.12. klo 10 alkaen Karhuvuoren S-Marketin edessä. Toivotamme sinulle hyvää joulunodotusta ja jaamme kynttilöitä.

Kuva perhetapahtumasta
Länsi-Kotkan Demareiden perhetapahtuma Lehtikuusentien kentällä ei toteunut vuonna 2020, mutta 2021 saamme toivottavasti taas perheet ja Hembölen Aittokorpeen. Perheiden hyvinvointi on meille tärkeä asia.