Mielipide: säästetään pylväistä.

Kirjoituksia

Meillä oli viime kuussa teknisessä lautakunnassa Kotkassa esillä asia joka tuotiin lautakunnan jäsenille tiedoksi. Sieltä se lähti kaupunginhallitukseen, edelleen tiedoksi.

Nyt kun aloin asiaa kysellä lautakunnan kokouksessa 14.5. selvisi että päätös asiasta oli tehty valtuuston kokouksessa 7.6.2010 osana E18:n tien hankesuunnitelmaa. Myönnän että olen ollut valtuustossa tekemässä kyseistä suunnitelmaa mutta maailma ja etenkin talous on muuttunut huikeasti kolmessa vuodessa. Ei meillä ollut tietoa että teemme n. 30milj. alijäämäisen budjetin ja että Kotka on Suomen velkaisempia kuntia.

Nyt tilanne on se että mikäli kaupungin hallitus tai valtuusto ei pysäytä näitä sinisiä ja turkoosia betonipilareita jotka ohjaavat ihmisiä Kotkaan niin ne tulevat. Teknisessä lautakunnassa meitä muutama henkilö teki toivomuksen, että pysäyttäisimme hankkeen mutta kun siitä on jo se v. 2010 valtuuston päätös!?


Mielestäni hinta 273000 € on liikaa tässä taloudellisessa tilanteessa ja kun meitä valtuutettuja on kehotettu etsimään säästöjä niin tässä voisi olla yksi sellainen, vielä se ei ole maksanut mitään!


Ritva Niemi
valtuutettu SDP Kotka