Tapahtumia tiedossa: Työväenliike – NYT Tampereelle 7.-8.9. ja piirijuhlat Imatralla 31.8.

Etusivu,Toiminta

Työväenliike NYT

SD- piiri järjestää jäsenmatkan Tampereen Työväenliike – NYT tapahtumaan ja valittavana on joko päivä- tai yön yli matka.
Matkalle tulee ilmoittautua viimeistään 15.8. Päivämatkan hinta on 25€/ lähtijä sisältäen kuljetuksen Tampereelle ja takaisin. Yön ylimatkan hinta on 80€/lähtijä sisältäen kuljetuksen sekä majoituksen Hämeenpuiston Cumuluksessa. Bussin reitti on Etelä-Karjalasta Kouvolan kautta Tampereelle. Kotkasta järjestetään tarvittaessa kuljetus Kouvolan bussiin.
Lisätietoja matkasta ja ilmoittautumiset: sanna.kujala@sdp.fi / p.0400 570 555
Ilmoittautumiset 15.8. mennessä

Piirijuhla

Kymen Sos.dem. piirin perinteinen piirijuhla järjestetään tänä vuonna Imatralla kävelykatu Koskenpartaalla la 31.8. Juhlan ohjelmassa on aamupäivällä klo 10-12 viihdettä sekä asiakeskustelut aiheista: Sosialidemokratia tässä ajassa sekä EU. Keskustelemassa on mm. kansanedustajia sekä ay-johtoa.
Juhlaan kuuluu myös juhlamarssi, jonne piirin alueen puolueosastoja odotetaan omin lippuineen mukaan. Klo 13.15 alkavan juhlan juhlapuhujana on SDP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Antti Lindtman. Juhlassa on mukana myös
yhteistyötahoja omine esittelypisteineen, tavattavissa mm. liittojohtajat Antti Rinne sekä Petri Vanhala.
Tapahtumaa on Koskenpartaalla luvassa klo 10.00-14.30 ja ohjelmassa on huomioitu myös perheen pienimmät. Piirijuhlan jälkeen on vielä tarjolla laadukas Kymen demarinaisten seminaari Naiset ja Politiikka.
Jos haluat osallistua juhlintaan ja tarvitset kuljetuksen niin ole yhteydessä kunnallisjärjestön toimistolle 0400-659832