Sami Virtanen eduskuntavaaliehdokkaaksi

Etusivu

Kotkan Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys ry. valitsi yksimielisesti sosionomi Sami Virtasen eduskuntavaaliehdokkaakseen. Tehtävä on luonnollinen suunta eteenpäin vaikuttamisen tiellä. Virtanen on pitkäaikainen valtuutettu ja nykyinen kaupunginhallituksen puheenjohtaja, jonka osallistavaa ja diplomaattista otetta arvostetaan valtuustossa yli puoluerajojen. Jäsenistöä vakuuttaa myös vahva edunvalvontatyö jota hän on tehnyt SDP:n puoluevaltuustossa.

”Olen kiitollinen työväenyhdistyksen jäsenille mahdollisuudesta asettua ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin”. kiittelee Virtanen.

”Joukkuepelaajana tavoitteenani on omalla työllä mahdollistaa SDP:lle mahdollisimman kova tulos tulevissa vaaleissa. Henkilökohtaisena tavoitteena on saada vähintään 5000 ääntä, joka antaisi hyvän mahdollisuuden läpimenolle”, hän jatkaa.

Vaalipiiristämme valittavien kansanedustajien määrä tippuu todennäköisesti kahdella. Tämä tarkoittaa kampailun kiristymistä, mutta ennen kaikkea se tarkoittaa kahden edustajan vajetta alueemme edunvalvonnan kannalta.

”On aika ajaa Kymenlaakson etua”, vaatii Sami

”Keskusta paraillaan ajaa voimakkaasti Itä-Suomi-ohjelmaa Ukrainan sodan Itä-Suomelle aiheuttamien ongelmien torjumiseksi. Kymenlaakso on Etelä-Karjalan kanssa suurimmat sodan vaikutuksesta kärsivät maakunnat. Nyt tarvitaan vahvaa edunvalvontaa, ettei Kymenlaakso jää jälleen kerran unohduksiin valtion miettiessä mahdollisia tukitoimia”, hän jatkaa.

Tavoitteena on yhdessä kampanjatukiryhmän kanssa rakentaa laajasti kotkalaisia osallistava kampanja. Haluamme olla nostamassa vaalikeskusteluun mukaan erityisesti kotkalaisia koskettavia asioita ja teemoja.

”Vaalit ovat loistava mahdollisuus nostaa yhteiskunnalliseen keskusteluun meidän arkeemme vaikuttavia tärkeitä teemoja. Meillä on omat erityispiirteemme ja ne vaativat huomiota”, painottaa Sami.

Sami Virtanen